Vores Sponsorer

OM CYKEL-CENTRET

I forretningen på Fægangen 5 i Korsør har vi et 600m2 showroom inklusiv et moderne værksted, hvor vi forhandler og servicerer alle typer cykler, scootere og knallerter.

VI FORHANDLER

Hos Cykel-Centret har vi et bredt udvalg af kvalitets cykler, citybikes, klassiske cykler, racercykler, mountain bikes, børnecykler samt et stort udvalg af tilbehør.

 REPARATIONER & SERVICE

Vi udfører reparationer på alle typer af cykler, knallerter, scootere, motorcykler samt mekaniske haveredskaber. Kontakt os for mere info.

FINANSIERING

Vi samarbejder med Resurs Bank, så du kan dele beløbet over finansiering.

Korsør Vulkanisering

- dæk, fælge og autoservice til konkurrencedygtige priser.

Korsør Vulkanisering er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sælger dæk, fælge og autoservice til konkurrence dygtige priser. Vi leverer de bedste varer, og sørger altid for rigtig rådgivning, hvis du som kunde skulle have spørgsmål.

Vi står altid klar med et stort smil. Vi sætter nemlig dig i centrum

Ring og hør mere, eller send os en mail med dine spørgsmål på post@k-v.dk

Skanacid A/S

Hos Skanacid, Lunikvej 30, 2670 Greve, kan du få råd, vejledning samt gode priser på mange specialprodukter. Skanacid forhandler produkter indenfor følgende områder:

  • Isoleringsteknik
  • Jagt- og Sportsskytteudstyr
  • Defence & Security

Hvis du er Jagt- eller Sportsskytte, kan du med fordel besøge deres webshop -Match and Game


Her finder du kvalitetsprodukter, til din sport til, rigtigt fornuftige priser.

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Bliv sponsor i Korsør Cykle Club Motion

Vi værdsætter vores sponsorer. Dit firma vil blive vist på vores Cykeltøj, tryksager og elektorniske medier. Vores medlemmer og deres familer vil naturligvis være interesseret i at tilbagebetale støtten ved at handle i vores sponsores virksonheder. Kontakt Kim Eriksen hvis du er interesseret i at høre mere på mail: kim@attheweb.dk eller på telefon 2564 2584.