Vores Sponsorer

Cykel-centret-logo

OM CYKEL-CENTRET

I forretningen på Fægangen 5 i Korsør har vi et 600m2 showroom inklusiv et moderne værksted, hvor vi forhandler og servicerer alle typer cykler, scootere og knallerter.

VI FORHANDLER

Hos Cykel-Centret har vi et bredt udvalg af kvalitets cykler, citybikes, klassiske cykler, racercykler, mountain bikes, børnecykler samt et stort udvalg af tilbehør.

 REPARATIONER & SERVICE

Vi udfører reparationer på alle typer af cykler, knallerter, scootere, motorcykler samt mekaniske haveredskaber. Kontakt os for mere info.

FINANSIERING

Vi samarbejder med Resurs Bank, så du kan dele beløbet over finansiering.

Kors%c3%b8r-vulcanisering-logo_3

Korsør Vulkanisering

- dæk, fælge og autoservice til konkurrencedygtige priser.

Korsør Vulkanisering er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sælger dæk, fælge og autoservice til konkurrence dygtige priser. Vi leverer de bedste varer, og sørger altid for rigtig rådgivning, hvis du som kunde skulle have spørgsmål.

Vi står altid klar med et stort smil. Vi sætter nemlig dig i centrum

Ring og hør mere, eller send os en mail med dine spørgsmål på post@k-v.dk

Bliv-sponsor

Bliv sponsor i Korsør Cykle Club Motion

Vi værdsætter vores sponsorer. Dit firma vil blive vist på vores Cykeltøj, tryksager og elektorniske medier. Vores medlemmer og deres familer vil naturligvis være interesseret i at tilbagebetale støtten ved at handle i vores sponsores virksonheder. Kontakt Kim Eriksen hvis du er interesseret i at høre mere på mail: kim@attheweb.dk eller på telefon 2564 2584.