Vores Sponsorer

Korsør Vulkanisering

- dæk, fælge og autoservice til konkurrencedygtige priser.

Korsør Vulkanisering er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sælger dæk, fælge og autoservice til konkurrence dygtige priser. Vi leverer de bedste varer, og sørger altid for rigtig rådgivning, hvis du som kunde skulle have spørgsmål.

Vi står altid klar med et stort smil. Vi sætter nemlig dig i centrum

Ring og hør mere, eller send os en mail med dine spørgsmål på post@k-v.dk

Skanacid A/S

Hos Skanacid, Lunikvej 30, 2670 Greve, kan du få råd, vejledning samt gode priser på mange specialprodukter. Skanacid forhandler produkter indenfor følgende områder:

  • Isoleringsteknik
  • Jagt- og Sportsskytteudstyr
  • Defence & Security

Hvis du er Jagt- eller Sportsskytte, kan du med fordel besøge deres webshop -Match and Game


Her finder du kvalitetsprodukter, til din sport til, rigtigt fornuftige priser.

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi lokal biludlejning i hele Danmark hos vores mere end 120 afdelinger. Vi udlejer personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler. Du får altid 100 km. pr. udlejningsdøgn samt kaskoforsikring, når du lejer hos os. Herunder har vi samlet et udvalg af vores mest populære lejebiler

Hos os er kunden altid i centrum 

Vi hjælper blandt andet med:
  • Formidling af salg af nye biler, ring for spørgsmål.
  • Salg af brugte kvalitetsbiler i næsten alle prisklasser
  • Finansiering af din nye eller brugte bil til landets bedste priser
  • Service eller reperation af din bil i vores eget værksted 
Vi er medlem af DBFU Dansk Bil Forhandler Union/og Tryghedsgarantifonden. Se mere her: http://www.dbfu.dk/
I tilfælde af tvist, der ikke kan løses ved mindelighed, henviser vi venligst til bilankenævnet www.bilklage.dk 
Vi ligger tæt på motorvejen og betalingsanlægget til Storebælt 
Vi har altid frisk kaffe på kanden, så kom ind og fortæl, hvad vi kan gøre for dig!

VI ER OS SELV
Vi tror på Johnsen Optiks uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

VI ER FAGFOLK
Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE
Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag.

IKKE EN STOR KÆDEBUTIK
Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

VELKOMMEN TIL JOHNSEN OPTIK
Året 2018 byder på nye tiltagi vores butik. For snart 25 år siden åbnede Johnsen Optik dørene i Korsør. En lille hyggelig butik med masser af sjæl og know-how og viden. I Algade 56 i Korsør har vi fået plads til over 1.000 briller, spækket med det nyeste specialudstyr og en stor indbydende skranke, hvor du altid bliver mødt med et smil af veluddannede optometrister.

Vi må dog aldrig hvile på laurbærrene, så derfor lancerer vi i år, nyt logo, nye lækre brillemærker samt ny indbydende hjemmeside.


På gensyn i Johnsen Optik

CYKELHANDLER I SLAGELSE SIDEN 1946

Cykler skal i Slagelse købes hos Fri BikeShop. Siden 1946 har vi været byens cykelhandler.
I vores 600 kvadratmeter store butik, i centrum, åbner vi dørene og byder dig velkommen i vores cykelunivers.
Hos os finder du et stort udvalg af kvalitetscykler og et kæmpe udvalg af tilbehør. Skal du have en ny racer, MTB, børnecykel, el-cykel eller bare en helt almindelig hverdagscykel, så kan vi hjælpe dig. 
Desuden kan vores dygtige mekanikere servicere din cykel. Hvis problemet ikke kan løses med det samme, så har vi en lånecykel, så du hurtigt kan kunne videre.
Som en integreret del af Fri BikeShop-kæden, kan vi give fordele som er rigtig gode for dig. Hos os får du blandt andet Fri livstidsservice, 14 dages Fri tilfredshedsgaranti og meget andet.

Hele byens bank

Spar Nord er en af landets største banker. Men vi er ikke så store, at det gør noget. Faktisk er den allerstørste fordel ved Spar Nord, at vi er lokale. Det betyder nemlig, at du får lokal beslutningskraft og en bank, der giver tilbage til Korsør.