Medlemskab

Billede fra en almindelig træningstur for et af holdene

Om medlemskab af KCCM

Korsør Cykle Club Motion er en rummelig klub, hvor der er plads til alle. Vi forsøger altid at opdele hold efter hvor langt man ønsker at køre og med hvilken hastighed man kan/vil køre. Man skal naturligvis selv melde ud med sine ønsker og forventninger. Når man er ny rytter på et hold, tager vi naturligvis hensyn og hjælper rytteren godt i gang med at køre i en gruppe. Vi forventer du fortæller hvad du har af ønsker til turen, når vi møder op til træning, ellers har vi jo ikke en chance for at tilpasse træningen.


Medlemskab af Korsør Cykle Club Motion koster pt. 500,00 kr. om året. Dette gælder for deltagelse i 3 ugentlige træningsture både i sommer og vinter sæsonen samt de fleste øvrige arrangementer. Hvis et arrangement kræver betaling for deltagelse, vil der blive informeret om dette ved invitationen.


Efter 2 års betalt medlemskab, har man ret til et sæt gratis klubtøj.  Det er ved indmeldelse muligt at betale for 2 år med det samme, og så få klubtøj med det samme, forudsat vi har din størrelse på lager. Se venligst på webshoppen.


Du kan læse mere om vores klubtøj under menupunktet Informationer.


Vi administrerer klubben ved hjælp af systemet Holdsport.dk. Dette gør at vi har alle informationer i en APP lige ved hånden, hvor vi kan tilmelde os træningsture, se hvem andre der kommer, skrive sammen, se kommende aktiviteter, købe klubtøj i webshoppen og mange andre smarte ting.


BLIV MEDLEM NU!

Hvis du ønsker at blive medlem af KCCM kan du blot følge nedenstående link og oprette dig. Der vil være 14 dages prøve periode og du skal bruge din e-mail adresse og du skal vælge et brugernavn og en kode.


https://www.holdsport.dk/team_...


Velkommen i klubben, vi glæder os til nogle gode ture sammen.


Bestyrelsen