Medlemskab

Billede fra en almindelig træningstur for et af holdene
Der er ikke uploadet et billede endnu

Om medlemskab af KCCM

Korsør Cykle Club Motion er en rummelig klub, hvor der er plads til alle. Vi deler altid hold efter hvor langt man ønsker at køre og med hvilken hastighed man vil kører. Man skal naturligvis selv melde ude med sine ønsker og forventninger. Når man er ny rytter på et hold, tager vi naturligvis hensyn og hjælper rytteren godt i gang med at køre i en gruppe. Vi forventer du fortæller hvad du ønsker af turen når vi møder op, ellers har vi ikke en chance for at tilpasse træningen.


Medlemskab af Korsør Cykle Club Motion koster pt. 500,00 kr. om året. Dette gælder for deltagelse i 3 ugentlige træningsture både i sommer og vinter sæsonen samt de fleste øvrige arrangement. Hvis et arrangement kræver betaling for deltagelse vil det blive meddelt ved invitationen.


Efter 2 års betalt medlemskab, har man ret til et sæt gratis klubtøj. Sættet består af kort trikot, korte bibsshorts, løse ben og løse arme samt et par sokker. Det er ved indmeldelse muligt at betale for 2 år med det samme, og så få klubtøj med det samme forudsat vi har din størrelse i webshoppen.


Du kan læse mere om vores klubtøj under menupunktet Informationer.


Vi administrerer klubben ved hjælp af systemet Holdport.dk. Dette gøre at vi har alle informationer i en AP, lige ved hånden, hvor vi kan tilmelde os træningstur, se hvem andre der komme, skrive sammen, se kommende aktiviteter, købe klubtøj og mange andre smarte ting.


BLIV MEDLEM NU!

Hvis du ønsker at blive medlem af KCCM kan du blot følge nedenstående link og oprette dig. Der vil være 14 dages prøve tid og du skal bruge din e-mail adresse og du skal vælge et brugernavn og en kode.


https://www.holdsport.dk/team_...


Velkommen i klubben, vi glæder os til nogle gode ture sammen.


Bestyrelsen